Toerismepunt Klok & Peel

Bezoekersinformatie

Bij Toerismepoort Klok & Peel starten diverse fiets-, wandel- en rolstoelroutes en is een officieel startpunt van knooppuntennetwerk van Visit Brabant. Het beschikt over informatiezuilen met plattegronden en routeborden voor bewegwijzering op locatie.

Binnen in het museum is een info-wand met gratis routes en folders. Er zijn speciaal ontwikkelde touchscreens voor kennismaking met alle natuur- en cultuurhistorische hotspots in de gehele Peelregio inclusief de bezienswaardigheden van de tien Peelgemeenten.

Over de bezienswaardigheden gelegen aan de Toerismepoort vind je hier meer informatie.

Contact

Toerismepoort Klok & Peel
Ostaderstraat 23
5751 WC Asten

T: +31 (0) 493 691865
E: info@toerismepoortklokenpeel.nl

koffie met vlaai

Voorzieningen

Er zijn voldoende gratis parkeerplaatsen, zowel voor auto’s, bussen als fietsers. Ook zijn er speciale parkeerplaatsen voor mindervaliden. Verder is er een picknickplek en een speelweide met zonnewijzer. Er is een ANWB-fietsservicepunt en een oplaadpunt voor e-bikes.

Binnen in het museum is het museumcafé met uitnodigend terras vrij toegankelijk. Kom gerust binnen voor een kop koffie met lekker stukje vlaai! Er zijn ook uitstekende toiletvoorzieningen. Aan de receptiebalie staan gastvrouwen en gastheren je graag te woord; je kunt bij hun terecht voor vragen en informatie.